+36 20 489 4716 fodorautokft@mail.com

2013 Pomáz,

Rákóczi u. 74.

Hétfő-Péntek  8.00 - 16.30

Szombat, Vasárnap Zárva

Szerviz

Autójavítási szolgáltatások

 

Cégünk márkafüggetlen személyautók és kisteher gépjárművek szervizelésével foglalkozik.

Fontos szempontnak tartjuk a gépjárművek gyári tulajdonságainak megtartását ezért a gyári minőségű alkatrészeket preferáljuk, különösképpen igaz ez a gépjárművek biztonsági berendezéseire, mint például a fék és futómű alkatrészek. Alkatrész beszerzési hálózatunk szerteágazó így ügyfeleink igényeinek megfelelően lehetőség van normál minőségű, kedvezőbb árfekvésű anyagok beszerzésére is. A gépjárműveket előre egyeztetett időpontokban fogadjuk, így kellő időt biztosítunk a kiváló minőségű munka elvégzésére.

Cégünk minden szervizelés alkalmával teljes állapot felmérést is végez igy ügyfeleink mindig tisztában lehetnek gépjárművük aktuális állapotával.

 

Szerviz

HOME   /   SZOLGÁLTATÁSOK

Időszakos szerviz

 

Fékek karbantartása

Futómű Javítás

Gumiszerelés,

gumiabroncs forgalmazás

 

Magában foglalja a motorolaj, motor olaj szűrő, levegő szűrő, illetve pollen szűrő cseréjét.  Típusonként eltérően ide tartozik még az üzemanyag szűrő, gyújtógyertya és izzítógyertya, fékfolyadék cseréje, viszont ezek cseréjét nem minden alkalommal hanem a gyártó által előírt intervallumokban javasolt cserélni.

 Az időszakos szervizt 1 évente vagy 15-20 ezer km megtétele után javasoljuk.

 

 

 

A fékek jó állapotban tartása különösen fontos szempont egy gépjárművön. A fékbetétek kopottságát célszerű figyelemmel követni még azoknál a típusoknál is melyek elektromos kopásjelzővel vannak ellátva. A fékbetétek cseréjekor minden esetben szükséges a féktárcsák állapotának illetve vastagságának ellenőrzése. Ha eléri a gyártó által előírt minimális vastagságot a fékbetéttel együtt a féktárcsát is cserélni kell. Fékek karbantartásakor el kell végezni a csúszkák zsírzását, szükséges ellenőrizni a fékfolyadék cseréjének esedékességét, és a fékcsövek állapotát.

 

A lengéscsillapítók és egyéb futómű alkatrészek hibái ronthatják a gépjármű stabilitását, a gumiabroncsok rendellenes és gyors kopásához vezethetnek. Ezt elkerülendő fontos a futómű jó állapotban tartása a biztonságos közlekedés céljából. A futóműben számos alkatrészt párban érdemes és kell cserélni. A legtöbb futómű alkatrész cseréje után szükséges futóművet állítani is.

 

Cégünk téli-nyári gumicsere és új gumiabroncsok forgalmazásával is foglalkozik. Meglévő gumiabroncsa szakszerű tárolására is van lehetőség. Nagy pontosságú gépekkel 13”-22” felnik gumizását és centrírozását tudjuk vállalni.

Ajánlólevél

Amit az emberek mondanak?

A Fodor Autó Gumi Kft.

Autó- és gumiszerviz fő profilján kívül, foglalkozik....

Tudj meg többet

MARADJ KAPCSOLATBAN

2013 Pomáz, Rákóczi u. 74.

+36 20 489 4716

fodorautokft@gmail.com

LINKEK

Rólunk

Szolgáltatásaink

Hírek

Elérhetőségeink

© Brand Dekor 2020. All Rights Reserved.